четвер, 13 березня 2014 р.

«Подорож до королівства цікавої інформатики»

11 березня 2014 року в рамках шкільного Тижня інформатики відбувся захід для 1 класу «Подорож до королівства цікавої інформатики». 
     Першокласники познайомилися з новим навчальним предметом та обладнанням кабінету інформатики. З’ясовуючи правила поводження в кабінеті, учні попрацювали з інтерактивною дошкою.
    Свої початкові вміння працювати з комп’ютером діти продемонстрували в змаганнях «Стрільці по яблуках» (І місце – Іщенко Ганна, ІІ місце – Буцик Антоніна, ІІІ місце – Петрищенко Максим) та «Лісова галявина» (І місце – Захарова Анна, ІІ місце – Мазур Уляна та Проценко Яна, ІІІ місце – Курагін Олександр). За допомогою комп’ютера вихованці мали змогу перевірити свої знання з математики. «Математичний космодром» дав відчути задоволення від перемоги Болтян Юлії (І місце), Бондаренко Дарині (ІІ місце) та Коверзі Артему (ІІІ місце).
    До уваги першокласників було запропоновано відеофрагмент «Настуня і комп’ютер», переглянувши який вихованці зробили висновок про необхідність дозування часу роботи за комп’ютером.



Немає коментарів:

Дописати коментар