пʼятницю, 21 березня 2014 р.

Інтелектуальна вікторина «Лінивою може бути тільки знаюча людина»

З метою підвищення  інтересу до вивчення інформатики, розвитку творчих й інтелектуальних здібностей дітей, вміння працювати у команді в рамках проведення Тижня інформатики 13 березня було проведено інтелектуальну вікторину «Лінивою може бути тільки знаюча людина».
   В конкурсі взяли участь дві команди учнів 7-11 клас. Завдання передбачали виконання завдань як командою, так і частиною команди чи окремими представниками команд, та демонстрацію як теоретичних знань, так і  практичних умінь.
    Команда «Вірус»: Шкода Григорій (капітан), Капель Олександр, Білий Костянтин, Тереску Вадим, Бондарєв Віталій. Команда «Лінукс»: Зибін Назар (капітан), Зибіна Олеся, Блохін Геннадій, Алєксєєнко Ольга, Козіров Богдан.
     Болільники мали змогу позмагатися в швидкості збирання роботів, переглянути відеофрагменти про історію створення перших комп’ютерів та перспективи розвитку техніки і програмного забезпечення в майбутньому. Розвеселили присутніх учні 7 класу Бондарєв Віталій та  Жалдак Олександр гумористичною сценкою "Дідусь та онук" про сприйняття інтернету різними поколіннями.
      Перемогу в конкурсі здобула команда «Вірус». Захід підготували та провели вчителі інформатики Беспаленко К.П. та Калашник Ю.О.





Немає коментарів:

Дописати коментар